ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پکن: از مذاکرات ایران و عربستان استقبال می کنیم

پکن: از مذاکرات ایران و عربستان استقبال می کنیم سخنگوی وزارت خارجه چین در زمینه گفت‌وگوهای اخیر تهران و ریاض گفت، پکن از مذاکرات کشورها برای بهبود روابط و صلح و ثبات منطقه ای استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه چین عصر سه شنبه به وقت تهران در نشست هفتگی با رسانه‌ها به موضوعات مهم چین، منطقه و جهان پرداخت.

 

به گزارش «وبگاه وزارت خارجه چین» «هوا چونینگ» از سخنگویان دستگاه دیپلماسی چین در پاسخ به سئوالی در خصوص تایید مذاکرات تهران وریاض از سوی وزارت امور خارجه ایران گفت: «ما از این مسئله استقبال می‌کنیم. چین خوشحال است که شاهد است کشورها برای بهبود روابط  و صلح و ثبات منطقه ای با هم  در ارتباط  هستند و گفت‌وگو می‌کنند.»

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد درباره اظهارات یکی از مقامات سعودی و تایید مذاکرات ایران و عربستان نیز بیان کرد:‌ «هدف گفت‌وگوها هم دوجانبه و هم منطقه‌ای بوده است. ما همواره از این گفت‌وگوها در هر شکل و سطحی استقبال کردیم و سیاست جدید ما نیست ولی اجازه دهید منتظر بمانیم و نتیجه گفت‌وگوها را ببینیم و براساس نتایج قضاوت کنیم. شاید الان زود باشد درباره جزییات مذاکراتی و گفت‌وگوها صحبت کنیم.»

 

وی در پاسخ به سؤالی درباره گفت‌وگوهای ایران و عربستان و آیا چرخش موضع عربستان ظاهری نیست؟ بیان کرد:‌ «در روابط بین‌الملل بیش از آن‌که به نیت‌خوانی و نیت‌ها بپردازیم به ارزیابی عملکردها می‌پردازیم.»

خطیب‌زاده ادامه داد: «قطعا تنش زدایی در روابط بین دو کشور بزرگ اسلامی در منطقه خلیج فارس به نفع دو ملت و منطقه است. به عنوان کشوری مسئول فکر می‌کنیم که باید همواره از رفع کدورت‌ها و موضوعات بین دو کشور استقبال کنیم.»

 

سخنگوی وزارت خارجه اظهار داشت: «امیدواریم بتوانیم با تغییر فضایی که می‌بینیم به مفاهمه معناداری برای روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای برسیم و تمامی مساعی جمیله خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت.»

 

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره مذاکرات ایران و عربستان و تداوم آن بیان کرد: «هدف این گفت‌وگوها هم مسائل دوجانبه و هم منطقه‌ای است و درباره جزییات آن در فضای عمومی صحبت نمی‌شود. باید منتظر نتیجه باشیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار